Vijzelgr. / straat zegt;

7 september 2016 Door Helena
we zijn hard bezig de citaten bij te werken…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

December 2016 citaten…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

September 2016 citaten…

Frank Wessel ‘op adem komen’

Op adem komen

Frank geniet duidelijk van zijn koffie op het terras van het Vlaams Broodhuis. ‘Ik zit heerlijk op adem te komen van een coaching opdracht. Terwijl een coaching opdracht op zichzelf al op adem komen is voor me. Het is fijn werk naast het werk wat ik doe. Daar schrijf ik concepten en geef advies in de nieuwe manier van zaken doen en de vernieuwende profilering ervan. Er is een hoop verandert in het zaken doen. Wat is de Vijzelstraat/gracht een fijn stuk stad Amsterdam. Het heeft de drukte van de stad maar is niet overgenomen door de anonimiteit van de toeristen. Echt genieten.’

Foto; Helena van Gelder

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Juni 2016 citaten…

citaat Carel Alphenaar

 

 

Carel komt zijn krant lezen op de hoek Vijzelgracht-straat. Even naar buiten een koffie halen en de krant lezen. Hij houdt van de drukte en bedrijvigheid bij Village Bagels. Onder de mensen geweest en weer helemaal op de hoogte van het nieuws gaat hij naar huis.

 

 

 

 

‘Ik heb geen idee wat ik hier doe;’ zegt Stephan uit Duitsland. ‘Mijn auto is kapot gegaan en mijn vrouw moest naar de wc. Ze is hier naar binnen gegaan. En daar sta ik op te wachten. Ik wil hier weer weg. We moeten naar Aalsmeer.’

 

 

 

 

 

 

Marc; ‘Dit is mijn pitstop. Het ging regenen dus stopte ik voor een koffie bij cafe Mulder. Ik ben op de fiets daarom ga ik door de Vijzelgracht. Als ik loop vermijd ik de Vijzelgracht/straat. Ik vind het een doorgangstraat. Ik loop liever door de mooie omringende straatjes naar de andere zijde van de stad. Ik kom vanuit de Pijp.

Robert di Arutuin citaat

 

 

 

 

De bagels brengen ons hier op de Vijzelstraat. Mijn dochter heeft vastgesteld dat de bagels van Village Bagels de lekkerste zijn. Dus springen we regelmatig samen op de scooter en eten een bagel om daarna eigenlijk direct weer weg te gaan. Veel meer hebben we hier niet te zoeken.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

December start 2015…

Logies op de Prinsengracht 969

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren