Kaatje & Co cartoon / stripverhaal anecdotes moeders / dochters

9 april 2014 Door Helena

Strip 2 gepubliceerd 09-04-’14

fb Kaatje & Co omslag

Kaatje & Co 2. sollicitatie gesprek

sollicitatie…

Vandaag liep ik zuchtend en steunend door het huis, op zoek naar die ene lekker zittende bloes. Die bloes wilde ik graag aan voor het sollicitatiegesprek later in de middag. Kaatje had mijn bloes natuurlijk niet gezien. Uit arremoede trok ik een ander tuttig topje aan. Dat topje is eigenlijk veel te klein. Ik voel me daarin net een rolmops. Zo benepen als ik me voelde, zo verliep ook het sollicitatiegesprek. Met een pesthumeur kwam ik thuis. Om toch nog het gevoel te hebben iets nuttigs te hebben gedaan, stortte ik me op het huishouden. En ja hoor, wat trof ik onder het bed van Kaatje aan: de bloes.

Met een woedende blik hield ik de bloes voor Kaatjes snufferd: ‘Zo dame, en jij wist niet waar deze bloes was?’. ‘Oh, bedoelde je die?’, antwoordde Kaatje laconiek en

vervolgde ‘hoe ging je sollicitatiegesprek eigenlijk?’

 

 

Strip 1. gepubliceerd 01-04-2014

 

 

fb Kaatje & Co omslagKaatje & Co 1. uit het niets

Uit het niets…

Vandaag hadden Kaatje en ik weer knetterende ruzie. Waar ging het om? Om niets, zoals zo vaak. Terwijl we minutenlang tegenover stonden te kijven, ontstond er plotseling een stilte. Uit het niets. We keken elkaar aan en barstten in lachen uit.