B&B Prinsengracht 969 short-stay

11 april 2014 Door Helena

Het souterain van Prinsengracht 969 had her en der nog wat oude elementen aan de muur. De ‘bak’, een jaar ervoor als fundering & verdieping aangebracht was nog in ruwbouw staat. Het sous stond al 35 ongebruikt en schreeuwde om aandacht.

In zomer 2012 kwam daar verandering in. We tonen 3 foto’s, toen we eigenlijk al een heel eind op weg waren (het plafond zit er al in en het antieke middenstuk, afscheiding badkamer) is al grof aangebracht.

achterzijde antieke middenstuk

achterzijde antieke middenstuk

achterzijde sous slaapgedeelte

achterzijde sous slaapgedeelte

voorzijde aan de Prinsengracht 969

voorzijde aan de Prinsengracht 969

 

na zomer / herfst 2012

 

short-stay Prinsengracht 969short-stay Prinsengracht 969Het middenstuk met de badkamer modern met het antiek van boven uit het huis. Boven overbodig i.v.m. verbouwing om hier compleet tot hun recht te komen.

short-stay Prinsengracht 969short-stay Prinsengracht 969

 

 

 

 

 

 

Het slaapgedeelte heeft een intieme sfeer met aan het einde van het heerlijke auping bed uitzicht op de televisie. De ‘witjes’, antieke tegels, komen prachtig tot hun recht door het strakke stucwerk wat hun omsluit.

short-stay Prinsengracht 969short-stay Prinsengracht 969
short-stay Prinsengracht 969
Short-stay Prinsengracht 969 strak modern  gemixt met antieke elementen. Een balans die weloverwogen is aangebracht geeft een ontspannen sfeer met een prachtig uitzicht op de Prinsengracht 969. De gasten kunnen op loopafstand alles bereiken, cultuur, musea, galeries, restaurants en bars. Alles waar Amsterdam voor staat.