publicatie bladen

Prre* publiceerde de onderstaande bladen recentelijk:

Roeiblad De Landtong editie 1, 2023. In week 10 is het blad bezorgd bij de leden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Van start in een nieuw roei-jaar.

Is deze winter nou echt langer dan anders? Of is dat we graag met mooi weer de Amstel op gaan dat het zo lijkt? Dat moet haast wel, want afgelopen herfst viel het winterse weer pas laat in. Het jaar 2023 begon met de nieuwjaarsreceptie in de sociëteit. Friedeke wachtte ons hartelijk op bij de ingang met een dienblad vol champagneglazen in haar handen.

We proosten op boten, duurzaamheid en de vloot.

We zagen elkaar weer, spraken elkaar bij en proosten gezamenlijk op het nieuwe jaar. Op het podium kregen de helden en heldinnen hun onderscheidingen, en hoorden we over het nieuwe initiatief om sponsoring binnen te krijgen. Vervolgens liepen we met zijn allen naar buiten naar de vlotten. Jawel, om te kijken naar de doop van twee nieuwe boten. Altijd mooi om te zien hoe het water over de boot spat en dat de vloot maar blijft groeien.

Trouw stapten de klaarstaande roeiers in om de eerste officiële slagen te maken, de haven uit om de boten Amstel-waardig te maken. Zo, de boten weten ook weer waar hun thuis is, dacht ik. Net zoals alle leden die op de vlotten stonden te applaudisseren, want zij weten allang waar hun tweede thuis is.

Willem III is een dynamisch thuis. Wisselingen in het bestuur geven weer andere energie en samenwerkingen en houdt iedereen scherp. Het gebouw gaat ook met zijn tijd mee. Inmiddels staan er zonnepanelen op. Helemaal klaar om de zonnestralen langs de Amstel te ontvangen en om te zetten in energie voor ons allemaal.

Kom je de redactie versterken?

In december hebben we afscheid genomen van redactielid Charlotte van Duijl. We danken haar voor haar bijdrage de afgelopen jaren. Ze maakt een plek vrij binnen de redactie, heb je zin om in de redactie te stappen dan horen we dat graag redactie@willem3.nl. In ieder geval wij zitten klaar om de verhalen die dit jaar opleveren de wereld in te laten gaan.

Zo, de kop is eraf, wij kijken uit naar een mooi roei-jaar!
Namens de redactie, Helena van Gelder.

cover 1, 2023 De nieuweVijzelCourant

De nieuwe VijzelCourant editie 1, 2023, krant van Amsterdam-Centrum.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Het nieuwe jaar in met nieuwe verhalen.

Het is maar een klein gedeelte van de lange Kerkstraat. En net op dat stukje staat maar een boom, de berk. En die moet blijven. Vertelt het artikel op pagina 6. Er speelt veel meer: poptempel Paradiso krijgt uitbreiding, pagina 5. Bij restaurant Zoldering hebben ze geen sterallures gekregen na het ontvangen van de Michelinster, pagina 8. Ed Nijpels kan het niet laten, hij blijft een bezige bestuurder, pagina 10. Paulien Loerts, uitgever Singel Uitgeverijen vertelt enthousiast over het boekenvak, pagina 12. Jolanda Bieckman van de AFM raadt ons aan advies in te winnen voor de aanschaf van een verzekering of financieel product, pagina 24. Marloes Pomp coördineert reizen naar Oekraïne met hulp goederen, pag 26. En de citaten, pagina 28, en fijne winkels, pagina 29, in de buurt mag je ook niet te missen. We sluiten af met het voorstellen van Monique Pols, zij is personal trainer en lifestye- en voeidingscoach. In elk nummer geeft zij een mooie recept dat lekker en gezond is.

Editie 1 van 2023 lag uiterlijk in week 8 op de mat bij de bewoners en ondernemers

Bewaren

Geef een antwoord